Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk.

 

 

Nanou Cord Kjole

Velg farge
Svart: Meteorite Grey Svart: Meteorite Grey
1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Kjole i smalstripet myk 100% bomullscord med liten pufferm, rynkeeffekt på kragen og avtagbart knytebelte i midjen. Cordkjolen har forknepping med ton i ton knapper, stikklommer i siden, buet avslutning nede og mansjett med splitt og knapper. Sølvfarget metallogo nede til venstre og rygglengde 102 cm i str M. Modellen er 180 cm høy og bruker str S. Les mer

 • Mer info

  Kjole i smalstripet myk 100% bomullscord med liten pufferm, rynkeeffekt på kragen og avtagbart knytebelte i midjen. Cordkjolen har forknepping med ton i ton knapper, stikklommer i siden, buet avslutning nede og mansjett med splitt og knapper. Sølvfarget metallogo nede til venstre og rygglengde 102 cm i str M. Modellen er 180 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ID2
  Artikkelnummer: 7247798

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.