Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Odila Lin Kjole

Komfortabel linkjole med kort arm og V-hals. Kjolen har ledig passform og stikklommer i siden. Avrundet kant nede med splitt og små knapper. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt)
999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Komfortabel linkjole med kort arm og V-hals. Kjolen har ledig passform og stikklommer i siden. Avrundet kant nede med splitt og små knapper. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 55% lin, 45% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7233093

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.