Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Klaudie Kjole

Ermeløs kjole med smal passform. Diskré sømdetaljer i livet. Kjolen har glidelås i ryggen og er foret. Lengde til rett over kneet og moderat båthals. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar
1 499,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Ermeløs kjole med smal passform. Diskré sømdetaljer i livet. Kjolen har glidelås i ryggen og er foret. Lengde til rett over kneet og moderat båthals. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 58% polyester, 29% viskose, 9% ull og 4% spandex
  Fargekode: C25
  Artikkelnummer: 7228821

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.