Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Phyllis Kjole

Elegant kjole i myk blonde med høy bevegelighet. Kjolen holder formen fint og føyer seg lett etter kroppen. Båthals som viser hals og nakke, samt fôret underdel og tubetopp. Blonden er tofarget i sort og marine som gir et fint spill i fargen. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Elegant kjole i myk blonde med høy bevegelighet. Kjolen holder formen fint og føyer seg lett etter kroppen. Båthals som viser hals og nakke, samt fôret underdel og tubetopp. Blonden er tofarget i sort og marine som gir et fint spill i fargen. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 67% polyamide, 30% viskose og 3% elastane
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7228516

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.