Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Piera kjole

Delikat stripete sommerkjole i myk viscoseblanding. Kjolen har snøring i livet og vid rund halsåpning med elastikk. 3/4 armlengde med elastikk nederst. Lengde til ovenfor kneet. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
1 199,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Delikat stripete sommerkjole i myk viscoseblanding. Kjolen har snøring i livet og vid rund halsåpning med elastikk. 3/4 armlengde med elastikk nederst. Lengde til ovenfor kneet. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 91% viscose, 9% nylon
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7233070

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.