Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Pirella Kjole

Lett og ledig småmønstret midikjole i luftig viskose. Kjolen er frontkneppet til livet, har lange ermer med snøring på overerm og rynker nederst. Skjørtet har godt fall og kappe nederst med god vidde.  Kommer med underkjole. Rygglenge i størrelse 38 er 118 cm. Mer

Velg farge
Blå: Vintage Indigo Blå: Vintage Indigo (Utsolgt)
539,- før 1 799,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Lett og ledig småmønstret midikjole i luftig viskose. Kjolen er frontkneppet til livet, har lange ermer med snøring på overerm og rynker nederst. Skjørtet har godt fall og kappe nederst med god vidde.  Kommer med underkjole. Rygglenge i størrelse 38 er 118 cm.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: ENC
  Artikkelnummer: 7237032

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Strykes i fasong på lav varme

  Må ikke bløtlegges

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.