Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Pollini Kjole

Midikjole med V-ringing med volang og sydd omslagsdel i front samt knapp og splitt i nakken. Kjolen er foret i kroppen, har glidelås i siden og små volang detaljer i livet og på kappeskjørtet. Ermene er lange med forseggjorte plisseringinger og rynket avslutning nederst med knapp og splitt. Kjolen har rygglengde 121 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Blå: Capri Blå: Capri
1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Midikjole med V-ringing med volang og sydd omslagsdel i front samt knapp og splitt i nakken. Kjolen er foret i kroppen, har glidelås i siden og små volang detaljer i livet og på kappeskjørtet. Ermene er lange med forseggjorte plisseringinger og rynket avslutning nederst med knapp og splitt. Kjolen har rygglengde 121 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EAF
  Artikkelnummer: 7243413

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Strykes i fasong på lav varme

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.