Gå til innhold

Rosa Cord Kjole

Kjole i smalstripet myk og behagelig bomullscord med ton i ton knapper helt ned foran og avtagbart knytebelte i livet. Kjolen har klassisk krage, innstikklommer i sidesøm, buet avslutning nede og mansjett med knapp og splitt. Sølvfarget metallogo nede til venstre og lengde til under kneet. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Rød: Beet Red Rød: Beet Red
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Kjole i smalstripet myk og behagelig bomullscord med ton i ton knapper helt ned foran og avtagbart knytebelte i livet. Kjolen har klassisk krage, innstikklommer i sidesøm, buet avslutning nede og mansjett med knapp og splitt. Sølvfarget metallogo nede til venstre og lengde til under kneet. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7238623

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader (trinn 3 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.