Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Samsaya Kjole

Feminin V-ringet midikjole med sydd omslag, ermer med liten puff, glidelås i ryggen og fôr i kroppen. Kjolen er i vakker blomstermønstret fløyelsprint med god vidde i skjørtet, og har bred elastikk i livet og nederst på ermene. Kjolen er 118 cm lang i størrelse 38. Les mer

Velg farge
Rosa: Rhododendron Rosa: Rhododendron
1 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Feminin V-ringet midikjole med sydd omslag, ermer med liten puff, glidelås i ryggen og fôr i kroppen. Kjolen er i vakker blomstermønstret fløyelsprint med god vidde i skjørtet, og har bred elastikk i livet og nederst på ermene. Kjolen er 118 cm lang i størrelse 38.

  Materialer: 80% viskose, 20% nylon
  Fargekode: MWU
  Artikkelnummer: 7240902

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Skånsom håndvask program maks 30º

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.