Gå til innhold

Samsaya Kjole

Feminin V-ringet midikjole med sydd omslag, ermer med liten puff, glidelås i ryggen og fôr i kroppen. Kjolen er i vakker blomstermønstret fløyelsprint med god vidde i skjørtet, og har bred elastikk i livet og nederst på ermene. Kjolen er 118 cm lang i størrelse 38. Mer

Velg farge
Rosa: Rhododendron Rosa: Rhododendron
1 799,- før 1 999,-
Velg størrelse:
 • Feminin V-ringet midikjole med sydd omslag, ermer med liten puff, glidelås i ryggen og fôr i kroppen. Kjolen er i vakker blomstermønstret fløyelsprint med god vidde i skjørtet, og har bred elastikk i livet og nederst på ermene. Kjolen er 118 cm lang i størrelse 38.

  Materialer: 80% viskose, 20% nylon
  Fargekode: MWU
  Artikkelnummer: 7240902

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Skånsom håndvask program maks 30º

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.