Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Sandra Maxikjole

Lekker blomstermønstret maxikjole med volangermer. Sommerkjolen har v-utringing, er fôret i kropp og lukkes bak med glidelås og to stoffknapper øverst i nakken. Lett figurformet modell med ekstra vidde fra livet og ned. Les mer

Velg farge
Rød: Poppy Red Rød: Poppy Red
1 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lekker blomstermønstret maxikjole med volangermer. Sommerkjolen har v-utringing, er fôret i kropp og lukkes bak med glidelås og to stoffknapper øverst i nakken. Lett figurformet modell med ekstra vidde fra livet og ned.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: K3V
  Artikkelnummer: 7237684

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.