Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sandra Maxikjole

Lekker blomstermønstret maxikjole med volangermer. Sommerkjolen har v-utringing, er fôret i kropp og lukkes bak med glidelås og to stoffknapper øverst i nakken. Lett figurformet modell med ekstra vidde fra livet og ned. Mer

Velg farge
Rød: Poppy Red Rød: Poppy Red
509,- før 1 699,-
Velg størrelse:
 • Lekker blomstermønstret maxikjole med volangermer. Sommerkjolen har v-utringing, er fôret i kropp og lukkes bak med glidelås og to stoffknapper øverst i nakken. Lett figurformet modell med ekstra vidde fra livet og ned.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: K3V
  Artikkelnummer: 7237684

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.