Gå til innhold

Savita Kjole

Feminin kjole i mønstret velour med sydd omslag og glidelås i siden. Kjolen har lang erm med mansjett med knapp og splitt. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Kjolen er 97 cm lang i størrelse 38. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 299,- før 1 499,-
Velg størrelse:
 • Feminin kjole i mønstret velour med sydd omslag og glidelås i siden. Kjolen har lang erm med mansjett med knapp og splitt. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Kjolen er 97 cm lang i størrelse 38.

  Materialer: 95% polyester, 5% elastan
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7241131

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.