Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Sia Kjole

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Kappekjole i lett kvaliet med fløyelsprint og matchende underkjole. Kjolen har krage, knappestolpe med matchende knapper ned til livet og erm med vidde og elastikk nederst. Kjolen har rygglengde 90 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

 • Kappekjole i lett kvaliet med fløyelsprint og matchende underkjole. Kjolen har krage, knappestolpe med matchende knapper ned til livet og erm med vidde og elastikk nederst. Kjolen har rygglengde 90 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 65% Polyamid, 35% Viskose
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7245655

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Strykes på vrangen

  Delikat stoff som må behandles forsiktig.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.