Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Sophia Knappeskjørt

Velg farge
Blå: Super Stonewashed Blå: Super Stonewashed
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lys super-steinvasket denimskjørt med slitasjeeffekter jevnt over. Skjørtet har gylf med knappeåpning i front, kontrastdetaljer og blå skinnetikett med logo i livet bak. Passform: Ettersittende modell med lengde til kneet. Materiale: Denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet. Les mer

 • Lys super-steinvasket denimskjørt med slitasjeeffekter jevnt over. Skjørtet har gylf med knappeåpning i front, kontrastdetaljer og blå skinnetikett med logo i livet bak. Passform: Ettersittende modell med lengde til kneet. Materiale: Denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet.

  Materialer: 99% bomull, 1% Elastan
  Fargekode: DAC
  Artikkelnummer: 7246756

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.