Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Thara Tunika

Velg farge
Blå: Colony Blue Blå: Colony Blue
599,- før 1 199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Tunika i behagelig bomull i svale blåtoner. Tunikaen har v utringing og knappestolpe i front, kapper i skjørtet og 3/4 lange ermer med bred rynket volangkant. Bærestykke bak og ledig passform og lengde til ovenfor kneet. Kjolen har rygglengde 89 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

 • Tunika i behagelig bomull i svale blåtoner. Tunikaen har v utringing og knappestolpe i front, kapper i skjørtet og 3/4 lange ermer med bred rynket volangkant. Bærestykke bak og ledig passform og lengde til ovenfor kneet. Kjolen har rygglengde 89 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ECG
  Artikkelnummer: 7243439

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.