Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Vanda Stripet Kjole

Komfortabel klassisk kjole i myk jerseykvalitet. Avrundet halsåpning og knapper på venstre skulder. Kjolen har delikate striper, kort arm og ledig passform. Lengde til ovenfor knærne. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Blå: Chambray Blue Blå: Chambray Blue Gul: Daffodil Gul: Daffodil
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Komfortabel klassisk kjole i myk jerseykvalitet. Avrundet halsåpning og knapper på venstre skulder. Kjolen har delikate striper, kort arm og ledig passform. Lengde til ovenfor knærne. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7232993

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.