Gå til innhold

Victorine Kjole

Klassisk kortermet stripet kjole i behagelig jersey. Kjolen har avrundet halsåpning, ledig passform med lengde til over knærne og skjulte lommer i siden. Liten logo nederst. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Rød: Cherry Tomato Rød: Cherry Tomato Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Klassisk kortermet stripet kjole i behagelig jersey. Kjolen har avrundet halsåpning, ledig passform med lengde til over knærne og skjulte lommer i siden. Liten logo nederst. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7232985

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.