Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Victorine Kjole

Klassisk kortermet stripet kjole i behagelig jersey. Kjolen har avrundet halsåpning, ledig passform med lengde til over knærne og skjulte lommer i siden. Liten logo nederst. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

Velg farge
Rød: Cherry Tomato Rød: Cherry Tomato Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk kortermet stripet kjole i behagelig jersey. Kjolen har avrundet halsåpning, ledig passform med lengde til over knærne og skjulte lommer i siden. Liten logo nederst. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7232985

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.