Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Willow Kjole

Kjole i engelsk blonde med feminin passform og uttagbar underkjole. Kjolen har kort pufferm med vidde og liten knappemansjett, glidelås i siden og rundet halsåpning med knapp og splitt bak. Kjolen har rygglengde 93 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Brun: Bison Brun: Bison Hvit: Bright White Hvit: Bright White
1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Kjole i engelsk blonde med feminin passform og uttagbar underkjole. Kjolen har kort pufferm med vidde og liten knappemansjett, glidelås i siden og rundet halsåpning med knapp og splitt bak. Kjolen har rygglengde 93 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7243372

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.