Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk eller shop over 600,- og få gratis frakt.

 

Ann Linen Chambray Shorts

Velg farge
Blå: Vintage Indigo Blå: Vintage Indigo
449,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Cityshorts i 100% lin med stikklommer i front og baklommer med knapper. Shortsen har normal livhøyde, linning med beltestropper og lukkes med knapp og glidelås. Lengde ca til midt på låret. Liten vegansk skinnbadge bak. Modellen er 186 cm høy og bruker str S. Les mer

 • Cityshorts i 100% lin med stikklommer i front og baklommer med knapper. Shortsen har normal livhøyde, linning med beltestropper og lukkes med knapp og glidelås. Lengde ca til midt på låret. Liten vegansk skinnbadge bak. Modellen er 186 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% lin
  Fargekode: ENC
  Artikkelnummer: 7247053

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes separat

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.