Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Mona Shorts

Shorts i behagelig lyocell og lin blanding. Shortsen har falske paspoilerte baklommer, stikklommer i front, og hempe og glidelåslukning i livet. Benlengde 26 cm. Kombinèr shortsen gjerne med Mona blazer for komplett antrekk. Les mer

Velg farge
Grå: String Melange Grå: String Melange
699,-
Velg størrelse:
 • Shorts i behagelig lyocell og lin blanding. Shortsen har falske paspoilerte baklommer, stikklommer i front, og hempe og glidelåslukning i livet. Benlengde 26 cm. Kombinèr shortsen gjerne med Mona blazer for komplett antrekk.

  Materialer: 70% lyocell og 30% lin
  Fargekode: I5B
  Artikkelnummer: 7243337

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger, opp til 3% krymp.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.