Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Pipi Color Shorts

Sporty shorts i komfortabel bomullsstretch med beltehemper. Den sommerlige shortsen har gode påsydde lommer foran og bak og gylf med glidelås og knapp øverst. Logobadge bak i linning. Les mer

Velg farge
Rosa: Desert Flower Rosa: Desert Flower Hvit: Bright White Hvit: Bright White
799,-
Velg størrelse:
 • Sporty shorts i komfortabel bomullsstretch med beltehemper. Den sommerlige shortsen har gode påsydde lommer foran og bak og gylf med glidelås og knapp øverst. Logobadge bak i linning.

  Materialer: 98% bomull, 2% spandex
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7242921

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes separat


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.