Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk.

 

 

Sophia Denim Shorts

Velg farge
Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
179,- før 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lys super-steinvasket denim shorts med vaskede slitasjeeffekter i front og bak. Varianten har skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer med glidelås i front. Passform: Normal livhøyde med romslig passform. Materiale: Denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet. Les mer

 • Mer info

  Lys super-steinvasket denim shorts med vaskede slitasjeeffekter i front og bak. Varianten har skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer med glidelås i front. Passform: Normal livhøyde med romslig passform. Materiale: Denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet.

  Materialer: 99% bomull, 1% elastan
  Fargekode: DAD
  Artikkelnummer: 7245951

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.