Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Alexandra Printet Bluse

Feminin bluse i slangeprint. Blusen har rund hals med små rynker og splitt med knapp i nakken, lang erm med liten puff på skulderen, rett passform og høy mansjett med glidelås. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Feminin bluse i slangeprint. Blusen har rund hals med små rynker og splitt med knapp i nakken, lang erm med liten puff på skulderen, rett passform og høy mansjett med glidelås. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: IEF
  Artikkelnummer: 7238936

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger, strykes på vrangen. Fôr: 100% polyester.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.