Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Alita Bluse

Stripete bluse i myk bomullskvalitet. Blusen har rund hals med v-utringning og lukkes med knapper i front og på mansjetter. Rett modell med løs passform. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue (Utsolgt)
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Stripete bluse i myk bomullskvalitet. Blusen har rund hals med v-utringning og lukkes med knapper i front og på mansjetter. Rett modell med løs passform. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: E9O
  Artikkelnummer: 7231587

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.