Gå til innhold

 Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

Amabelle Bluse

Vakkert mønstret chiffonbluse med vide ermer og høy foret mansjett. Blusen har knapping i front med delikate trukne knapper, ledig passform med vidde i ryggen, og buet avslutning med små splitter i sidene. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse S. Liten metallogo i gull i nakken. Les mer

Velg farge
Rød: Valiant Poppy Rød: Valiant Poppy
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

30 dager returrett

 • Vakkert mønstret chiffonbluse med vide ermer og høy foret mansjett. Blusen har knapping i front med delikate trukne knapper, ledig passform med vidde i ryggen, og buet avslutning med små splitter i sidene. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse S. Liten metallogo i gull i nakken.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: KBF
  Artikkelnummer: 7234271

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.