Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Amabelle Bluse

Velg farge
Rød: Valiant Poppy Rød: Valiant Poppy
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Vakkert mønstret chiffonbluse med vide ermer og høy foret mansjett. Blusen har knapping i front med delikate trukne knapper, ledig passform med vidde i ryggen, og buet avslutning med små splitter i sidene. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse S. Liten metallogo i gull i nakken. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Vakkert mønstret chiffonbluse med vide ermer og høy foret mansjett. Blusen har knapping i front med delikate trukne knapper, ledig passform med vidde i ryggen, og buet avslutning med små splitter i sidene. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse S. Liten metallogo i gull i nakken.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: KBF
  Artikkelnummer: 7234271

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.