Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Arilel Kortermet Bluse

Velg farge
Rosa: Teaberry Rosa: Teaberry Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
399,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Ensfarget bluse med V-hals og korte armer med god vidde. Blusen har en liten fold i front og små rynker i nakken. Feminin passform. Les mer

 • Ensfarget bluse med V-hals og korte armer med god vidde. Blusen har en liten fold i front og små rynker i nakken. Feminin passform.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: MTL
  Artikkelnummer: 7238584

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Strykes i fasong på lav varme

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.