Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

Astra Bluse

Bluse i engelsk blonde med pufferm som smalner inn mot håndleddet, søm i livet og rynket kappe. Blusen har fôr i kroppen, rund hals med knapp og splitt bak og feminin passform med glidelås i siden. Les mer

Velg farge
Blå: Colony Blue Blå: Colony Blue
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Bluse i engelsk blonde med pufferm som smalner inn mot håndleddet, søm i livet og rynket kappe. Blusen har fôr i kroppen, rund hals med knapp og splitt bak og feminin passform med glidelås i siden.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ECG
  Artikkelnummer: 7246054

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.