Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 Fri frakt hele helgen! Få pakken levert gratis hjem på døren.

Brielle Oxford Skjorte

Tidløs Oxfordskjorte med feminint snitt og lyse knapper med perlemorsfinish. Skjorten har mansjett med splitt og knapp, buet avslutning og brodert ton i ton logo nede til venstre. Et nøkkelplagg i enhver klassisk garderobe. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
239,- før 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • 100% bomull
 • Tidløs Oxfordskjorte med feminint snitt og lyse knapper med perlemorsfinish. Skjorten har mansjett med splitt og knapp, buet avslutning og brodert ton i ton logo nede til venstre. Et nøkkelplagg i enhver klassisk garderobe. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7244160

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.