Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Celeste Twill Skjorte

Velg farge
Rosa: Coral Rosa: Coral
699,- før 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Myk skjorte i lett børstet rutet flanell. Skjorten har knappestolpe med lyse knapper og mansjett med knapper og splitt. Modellen er 186 cm høy og bruker str M. Les mer

 • Myk skjorte i lett børstet rutet flanell. Skjorten har knappestolpe med lyse knapper og mansjett med knapper og splitt. Modellen er 186 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 51% Rayon, 49% Bomull
  Fargekode: MNH
  Artikkelnummer: 7246001

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.