Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Corinne Skjorte

Komfortabel storskjorte i behagelig bomulls poplin. Skjorten har lang stolpe med skjult knepping i front, lange armer med mansjett med knapping, fold i ryggen og buet avslutning nede. Ledig passform og er litt lenger bak enn foran. Liten metall logo nede i venstre side. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Komfortabel storskjorte i behagelig bomulls poplin. Skjorten har lang stolpe med skjult knepping i front, lange armer med mansjett med knapping, fold i ryggen og buet avslutning nede. Ledig passform og er litt lenger bak enn foran. Liten metall logo nede i venstre side. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7234345

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.