Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Darla Denim Skjorte

Feminin bluse i myk denim med liten pufferm, rynkeeffekt på kragen og nederst på ermet. Denimblusen har knapper, med perlemorseffekt, buet avslutning nede og mansjett med splitt og knapper. Sølvfarget metallogo nede til venstre Les mer

Velg farge
Blå: Chambray Blue Blå: Chambray Blue
1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Feminin bluse i myk denim med liten pufferm, rynkeeffekt på kragen og nederst på ermet. Denimblusen har knapper, med perlemorseffekt, buet avslutning nede og mansjett med splitt og knapper. Sølvfarget metallogo nede til venstre

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: EN3
  Artikkelnummer: 7245849

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.