Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Denia Bluse

Bluse i lett transparent materiale med ton i ton lurex mønster og smal rysjekant på krage og mansjett. Blusen er foret i kroppen, har skjult knappestolpe i front og rynket bærestykke bak. Ledig passform. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
269,- før 899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Bluse i lett transparent materiale med ton i ton lurex mønster og smal rysjekant på krage og mansjett. Blusen er foret i kroppen, har skjult knappestolpe i front og rynket bærestykke bak. Ledig passform. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7245547

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.