Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Estelle Bluse

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Delikat bomullsbluse med blonder. Blusen har vide raglan armer med elastikk nederst på armene og rundt halsåpningen. Ledig passform. Liten logo nederst i siden. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

 • Delikat bomullsbluse med blonder. Blusen har vide raglan armer med elastikk nederst på armene og rundt halsåpningen. Ledig passform. Liten logo nederst i siden. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 66% bomull, 31% nylon og 3% elastan
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7233063

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.