Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 Fri frakt hele helgen! Få pakken levert gratis hjem på døren.

Garcelle Skjorte

Florlett stripet skjorte i deilig 100% bomull med klassisk krage og skjult knappestolpe foran. Den halvlange skjorten er noe lengre bak enn foran, har bærestykke med fold i ryggen og mansjett med splitt og 4 knapper. Diskrè gullfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Blå: Regatta Blå: Regatta
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Florlett stripet skjorte i deilig 100% bomull med klassisk krage og skjult knappestolpe foran. Den halvlange skjorten er noe lengre bak enn foran, har bærestykke med fold i ryggen og mansjett med splitt og 4 knapper. Diskrè gullfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: E3P
  Artikkelnummer: 7242939

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strekkes i fasong

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.