Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

June Bluse

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer Rosa: Pale Mauve Rosa: Pale Mauve
489,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel viskosebluse med V-ringing og fine sømdetaljer. Knapping i front. Blusen har armer med liten mansjett og knapp, samt stropp og knapp for oppbrett. Buet avslutning nede.  Les mer

 • Komfortabel viskosebluse med V-ringing og fine sømdetaljer. Knapping i front. Blusen har armer med liten mansjett og knapp, samt stropp og knapp for oppbrett. Buet avslutning nede. 

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7245543

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.