Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Kelly Bluse

Velg farge
Blå: Vintage Indigo Blå: Vintage Indigo
374,- før 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel småmønstret viskosebluse med V-ringing med legg og fine sømdetaljer. Knapping i front. Blusen har armer med liten mansjett og knapp, samt stropp og knapp for oppbrett. Buet avslutning nederst. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Komfortabel småmønstret viskosebluse med V-ringing med legg og fine sømdetaljer. Knapping i front. Blusen har armer med liten mansjett og knapp, samt stropp og knapp for oppbrett. Buet avslutning nederst.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: ENC
  Artikkelnummer: 7236995

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes separat;Generalicon3

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.