Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 Fri frakt hele helgen! Få pakken levert gratis hjem på døren.

Lea Skjorte

Behagelig skjorte i viskoseblanding med trekvart erm. Blusen har ton i ton knapper, knappedetalj og oppbrett på ermet og avrundet avslutning nede. Liten sølvfarget metallogo nederst til venstre.Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Rød: Chili Rød: Chili
239,- før 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Behagelig skjorte i viskoseblanding med trekvart erm. Blusen har ton i ton knapper, knappedetalj og oppbrett på ermet og avrundet avslutning nede. Liten sølvfarget metallogo nederst til venstre.Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 50% viskose, 50% nylon
  Fargekode: K4D
  Artikkelnummer: 7243983

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.