Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Leoanne Bluse

Høyaktuell bluse i leopardprint med v hals og feminin rynket elastikk rundt halsåpning. Blusen har lang erm med elastikk og rynket mansjett. Ledig passform. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38. Les mer

Velg farge
Brun: Mulch Brun: Mulch
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Høyaktuell bluse i leopardprint med v hals og feminin rynket elastikk rundt halsåpning. Blusen har lang erm med elastikk og rynket mansjett. Ledig passform. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: AN7
  Artikkelnummer: 7236241

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.