Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Lianne Bluse

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk stripete bluse i viskose med v-utringing og skjult knepping. Blusen har fold i ryggen, lang erm, mansjett med en knapp og er litt lenger bak enn foran. Liten sølvfarget metallogo nederst til venstre. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Klassisk stripete bluse i viskose med v-utringing og skjult knepping. Blusen har fold i ryggen, lang erm, mansjett med en knapp og er litt lenger bak enn foran. Liten sølvfarget metallogo nederst til venstre.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7236666

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.