Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Linn Bluse

Bomullsbluse i forskjellige blondemønstre med front knepping, rund hals med liten blondedetalj langs kanten, og lang erm med kneppet mansjett. Blusen har søm i livet med en liten rysjekant og rett passform. Les mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Bomullsbluse i forskjellige blondemønstre med front knepping, rund hals med liten blondedetalj langs kanten, og lang erm med kneppet mansjett. Blusen har søm i livet med en liten rysjekant og rett passform.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7246076

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.