Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Melina Bluse

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Feminin bluse med v-utringing i hjertemønstret viskose . Blusen har smal rysjekant med snøring i halsen, bred elastikk med rysjekant nederst på ermet og buet avslutning. Ledig passform. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Feminin bluse med v-utringing i hjertemønstret viskose . Blusen har smal rysjekant med snøring i halsen, bred elastikk med rysjekant nederst på ermet og buet avslutning. Ledig passform.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7241136

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Må ikke bløtlegges

  Strykes i fasong på medium varme. Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.