Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Mimi Bluse

Velg farge
Blå: Colony Blue Blå: Colony Blue Grønn: Cadmium Green Grønn: Cadmium Green
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Mønstret bluse i lett viskosekvalitet. Blusen er V-ringet med små knapper i matchende farge, har bærestykke foran og bak, ermer med god vidde og liten mansjett med knapp. Ledig passform. Blusen kommer i to forskjellige mønster og er foret i kroppen. Les mer

 • Mønstret bluse i lett viskosekvalitet. Blusen er V-ringet med små knapper i matchende farge, har bærestykke foran og bak, ermer med god vidde og liten mansjett med knapp. Ledig passform. Blusen kommer i to forskjellige mønster og er foret i kroppen.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: GNQ
  Artikkelnummer: 7242085

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes i vaskepose;Generalicon4

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.