Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Monita Bluse

Velg farge
Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow Svart: Black Svart: Black
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Bluse i silke og viskoseblanding med delikat jaquardvevet mønster i stoffet. Blusen har en liten rysjekant på krage og mansjett, skjult knappestolpe og bærestykke med rynker bak. Rett passform. Les mer

 • Bluse i silke og viskoseblanding med delikat jaquardvevet mønster i stoffet. Blusen har en liten rysjekant på krage og mansjett, skjult knappestolpe og bærestykke med rynker bak. Rett passform.

  Materialer: 60% viskose, 20% silke, 20% nylon
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7241790

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes separat;Generalicon3

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.