Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 Fri frakt hele helgen! Få pakken levert gratis hjem på døren.

Neva Blondebluse

Lekker blondetopp med liten krage med knapp og splitt bak og lang erm med vidde og høy knappet mansjett. Blusen har rett passform og fôr i kroppen. Denne blusen kommer i to farger som er i forskjellig kvalitet. Sort; 49% polyamid, 27% bomull og 24% polyester. Rosa; 67% bomull og 33% polyamid. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black Rosa: Pale Mauve Rosa: Pale Mauve
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lekker blondetopp med liten krage med knapp og splitt bak og lang erm med vidde og høy knappet mansjett. Blusen har rett passform og fôr i kroppen. Denne blusen kommer i to farger som er i forskjellig kvalitet. Sort; 49% polyamid, 27% bomull og 24% polyester. Rosa; 67% bomull og 33% polyamid.

  Materialer: 49% polyamid, 27% bomull
  Fargekode: MLG
  Artikkelnummer: 7240922

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes i vaskepose;Generalicon5

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.