Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Octavia Bluse

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Bluse i lett og myk poplin med rund hals med knapp og splitt i nakken. Blusen har ledig passform med 3/4 lang ballongerm med elastikk. Les mer

 • Bluse i lett og myk poplin med rund hals med knapp og splitt i nakken. Blusen har ledig passform med 3/4 lang ballongerm med elastikk.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7246058

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.