Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Paulana Bluse

Velg farge
Grønn: Garden Topiary Grønn: Garden Topiary
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Feminin bluse med volanger, liten rysjekant langs kragen, snøring og små delikate knapper, sømdeling i livet og kappe med vidde nederst. Ermene har god vidde og elastikk nederst. Blusen leveres med innvendig stroppetopp. Modellen er 179 cm høy og er en størrelse 36. Les mer

 • Feminin bluse med volanger, liten rysjekant langs kragen, snøring og små delikate knapper, sømdeling i livet og kappe med vidde nederst. Ermene har god vidde og elastikk nederst. Blusen leveres med innvendig stroppetopp. Modellen er 179 cm høy og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: GOG
  Artikkelnummer: 7242100

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes i vaskepose;Generalicon5

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.