Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Poletta Chiffonbluse

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Lekker og behagelig chiffonbluse med klassisk krage og skjult knepping til brystet. Blusen har bred mansjett med splitt og to knapper og avrundet avslutning nede. Liten gullfarget logo nederst til venstre. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Lekker og behagelig chiffonbluse med klassisk krage og skjult knepping til brystet. Blusen har bred mansjett med splitt og to knapper og avrundet avslutning nede. Liten gullfarget logo nederst til venstre.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7240730

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.