Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Rafaela Skjorte

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk mønstret skjorte i behagelig bomullskvalitet. Skjorten har krage og mansjett med knapping. Lukning i front med stolpe og knapper, samt en liten logo nede på venstre side. Normal passform. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Klassisk mønstret skjorte i behagelig bomullskvalitet. Skjorten har krage og mansjett med knapping. Lukning i front med stolpe og knapper, samt en liten logo nede på venstre side. Normal passform. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7235796

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.