Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Rafaela Skjorte

Klassisk mønstret skjorte i behagelig bomullskvalitet. Skjorten har krage og mansjett med knapping. Lukning i front med stolpe og knapper, samt en liten logo nede på venstre side. Normal passform. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
799,-
Velg størrelse:
 • Klassisk mønstret skjorte i behagelig bomullskvalitet. Skjorten har krage og mansjett med knapping. Lukning i front med stolpe og knapper, samt en liten logo nede på venstre side. Normal passform. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7235796

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.