Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Sandrea Tunika

Velg farge
Blå: Capri Blå: Capri Rosa: Burnt Coral Rosa: Burnt Coral
349,- før 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Tunika i lett bomull med knappestolpe og små legg i front. Tunikaen har hvite broderier på frontstykke, 3/4 erm og bærestykke med rynker bak. Ledig passform. Lengde til ovenfor kneet. Tunikaen har rygglengde 88 cm i størrelse 38 Les mer

 • Tunika i lett bomull med knappestolpe og små legg i front. Tunikaen har hvite broderier på frontstykke, 3/4 erm og bærestykke med rynker bak. Ledig passform. Lengde til ovenfor kneet. Tunikaen har rygglengde 88 cm i størrelse 38

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EAF
  Artikkelnummer: 7243437

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.