Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Stephanie Bluse

Velg farge
Rosa: Coral Rosa: Coral
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Feminin blomstret bluse i lett viskose med v-utringing og knappestolpe i front. Blusen har pufferm med elastikk og buet avsluning i kanten nede. Liten gullfarget logo på siden. Les mer

 • Feminin blomstret bluse i lett viskose med v-utringing og knappestolpe i front. Blusen har pufferm med elastikk og buet avsluning i kanten nede. Liten gullfarget logo på siden.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: MNH
  Artikkelnummer: 7246521

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strekkes i fasong

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.